Werken bij Vredo

In een goede sfeer werken aan de mooiste techniek

De toekomst van onze voedingsbronnen

Steeds strengere milieu-eisen en de continue groeiende vraag naar voeding stellen steeds hogere eisen aan de agrarische sector. Voor onze klanten staat Vredo iedere dag klaar om machines van hoge kwaliteit, rendement en effectiviteit te ontwikkelen en te produceren. Dit lukt niet zonder de kennis van onze medewerkers, gemotiveerde en kwaliteitsbewuste collega’s, die in hun werk alles doen om klanten tevreden te stellen.

Goede sfeer, mooie techniek

Vredo heeft verschillende mogelijkheden te bieden aan medewerkers. Allereerst bestaat het team van Vredo uit zowel ervaren medewerkers waar van geleerd kan worden, als jonge medewerkers met veel energie die klaar staan voor projecten en uitdagingen. De lijnen zijn kort, je hebt nauw contact met je leidinggevende die in de gaten houdt wat jouw wensen en mogelijkheden zijn binnen het werk.

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op onze afdelingen engineering, constructie, spuiterij, assemblage, logistiek, verkoop en service worden diverse kwaliteiten en talenten verlangd.

Volop ontwikkelkansen

Naast een prima salaris bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar om het beste uit jezelf te halen, wil je meer: je horizon verbreden en je kennis en kunde op een hoger peil brengen. Daarom stimuleert Vredo persoonlijke groei: er is volop ruimte om cursussen en opleidingen te volgen, om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: een baan bij Vredo betekent werken in een dynamische omgeving met groeimogelijkheden.

Wil je meer weten over het werk bij Vredo en de kansen die je daar hebt? Lees dan hier over de ervaringen van een paar van onze collega’s.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een functie binnen Vredo? Of wil je graag solliciteren op een van de openstaande vacatures? Neem dan contact op met onze HR afdeling!

Contact HR Neem contact op over deze vacature